SmartDOG -testaus

Uusimpaan tutkimustietoon perustuvaa koirien testausta.

Haluatko tietää lisää koirasi persoonallisuudesta? Tiedätkö millainen itsehillintä sillä on ja miten se osaa lukea ihmisen eleitä? Entä miten koirasi ratkaisee ongelmia ja millainen muisti sillä on?

SmartDOG testit ovat koiralle hauskoja ja mieluisia testejä, sillä testin kaikki tehtävät tehdään namien tai lelun avulla. Koira ratkaisee erilaisia tehtäviä ja saa niistä palkkioita. Kaikki testit perustuvat uusimpaan koirien kognitiotutkimukseen ja niissä käytettyihin menetelmiin.

Testeissä koiran ei tarvitse osata mitään etukäteen. Riittää, kun se syö makupaloja testitilanteessa. Testi soveltuu kaikille roduille ja myös sekarotuisille. Testin jälkeen koiran omistaja saa testitituloksista kattavan raportin ja pääsyoikeuden smartDOG tietokantaan.

Vainutaidon vakituinen testipaikka sijaitsee Nokialla. Tämän lisäksi järjestämme POP UP -testejä ympäri Suomea. Kysy testiä omalle paikkakunnallesi!

Eri testivaihtoehdot ovat:

  • smartDOG KOGNITIO
  • smartDOG PENTU
  • smartDOG OPPIMISNOPEUS
  • smartDOG PIENI PERSOONALLISUUSARVIO.

Vainutaidolla testaajana toimii Mari Kallio, eläintenkouluttaja (AT), smartDOG lisenssitestaaja.

SmartDOG testeistä voit lukea lisää smartDOG Oy:n sivuilta ja sivustolta pääsee myös varaamaan oman testiajan Nokian toimipisteeseen.

Lämpimästi tervetuloa testeihin!