Palautteet

Palautetta yksityisohjauksesta

Näyttää siltä, että eroahdistus on tiessään. Aamulla töihin lähtiessä Vissy ei edes vilkaise sohvalta perääni kun lähden. Iltaisin on täynnä energiaa, joten taitaa nukkua päivät. Kuolaa eikä tassunjälkiä ole nyt näkynyt, ja tässä on ollut 2 täyttä viikkoa, kun on ollut päiviä yksinään.

Kiitos siis vielä kerran käynnistäsi!

– Marita


Nyt osaan ohjata koiraa paremmin ja se ymmärtää mitä minä siltä tahdon. Marin opetuksen myötä autosta poistuminen ja kotoa ulos lähteminen ovat nykyään rauhallisia toimenpiteitä ja koira odottaa minun lupaani saada mennä ovesta ulos. Lenkkeilyt ovat rauhallisempia ja miellyttävämpiä kun ymmärrämme paremmin toisiamme. Vielä on matkaa toisen koiran ohittamiseen, mutta harjoittelulla ja kärsivällisyydellä pääsemme päämäärämme pienin askelin.

Tiina


Yritin videokuvata Remun käyttäytymistä yksin jätettäessä. Ongelmana on, että saan 2,5 tuntia kuvamateriaalia aamusta, mutta koiraa ei näy eikä kuulu videolla ollenkaan! Koirat jäävät siis aamulla nukkumaan töihin lähdettäessä. Remu ei ole enää pissannut sisälle. Eli hyvä juttu!

– Jere


Palautetta kursseista

Intensiivinen ja kattava kokonaisuus. Kurssi antoi hyvät perusteet jäljestykseen. Kouluttaja huomioi hyvin koirakon lähtötason. Innostuin! sai aina hyvää palautetta ja treeniohjeita kotona harjoittelulle. Positiivinen ja ammattimainen kouluttaja! suosittelen kaikille koirakoille ikään ja kokoon katsomatta. Porukka oli kiva, oli kivaa treenata yhdessä.


Kiitoksia tottis-kurssista, meidän hulivilikoira otettiin hyvin huomioon ja me päästiin minun mielestä hyvin eteenpäin. Hyvää oli myös, että tehtiin sekä yksilö- että ryhmätreenejä niin saatiin mukavasti tehokasta treeniaikaa/koira. Pk-kokeiden erikoispiirteitä pidettiin myös hyvin mukana koko kurssin ajan.

– Pasi


Iso kiitos talven rally koulutuksesta, olin erittäin tyytyväinen sen antiin. Opittiin molemmat paljon uutta ja olin suorastaan hämmentynyt välillä koiran nopeasta edistymisestä lajissa.  Ja ehdottomasti halutaan syksyllä jatkaa.

– Mari


Maastokoulutukset olivat opettavaisia ja innostavia – kouluttajan rauhallinen ja ystävällinen koulutustapa sopi täydellisesti lajin koulutukseen.