Referenssit


Kiitoksia tottis-kurssista, meidän hulivilikoira otettiin hyvin huomioon ja me päästiin minun mielestä hyvin eteenpäin. Hyvää oli myös, että tehtiin sekä yksilö- että ryhmätreenejä niin saatiin mukavasti tehokasta treeniaikaa/koira. Pk-kokeiden erikoispiirteitä pidettiin myös hyvin mukana koko kurssin ajan.

– Pasi


Näyttää siltä, että eroahdistus on tiessään. Aamulla töihin lähtiessä Vissy ei edes vilkaise sohvalta perääni kun lähden. Iltaisin on täynnä energiaa, joten taitaa nukkua päivät. Kuolaa eikä tassunjälkiä ole nyt näkynyt, ja tässä on ollut 2 täyttä viikkoa, kun on ollut päiviä yksinään.

Kiitos siis vielä kerran käynnistäsi!

– Marita


Iso kiitos talven rally koulutuksesta, olin erittäin tyytyväinen sen antiin. Opittiin molemmat paljon uutta ja olin suorastaan hämmentynyt välillä koiran nopeasta edistymisestä lajissa.  Ja ehdottomasti halutaan syksyllä jatkaa.

– Mari


Kiitos eilisestä koulutuspäivästä! Kotimatka meni omia oivalluksia miettiessä. Nyt on motivaatiota ja työkaluja tuleviin harjoituksiin. Opin tosi paljon myös toisten koirien harjoituksista ja yhteisistä keskusteluista. Toivottavasti tälle tulisi jatkopäivä.

– Reija


Jälkikurssi oli huippu! Nyt on löytynyt meidän laji! Koira tykkää, minä tykkään ja mies tykkää!

– Tiia