Ajankohtaista

Vainutaito etsii HAKUKOULUTTAJAA

Vainutaito etsii tulevalle keväälle ja syksylle 2023 HAKUKOULUTTAJAA.

Oletko metsässä säällä kuin säällä viihtyvää tyyppiä, jota räntäkuuro, hyttyssesonki tai hirvikärpäset eivät ahdista?

Millaista tyyppiä haetaan? Olet harrastanut hakua (pk-haku) ja osallistunut kokeisiin ja koulutuksiin oman koirasi kanssa. Sinulla on käytössä nykyaikaiset koulutusmenetelmät koiran koulutuksessa ja pystyt todentamaan tämän esim. eläintenkouluttajan ammattitutkinnolla tai käytännön ohjaustilanteessa. Olet aidosti kiinnostunut erityisesti ihmisten valmentamisesta ja ohjaat ja opastat mielelläsi ihmisiä. Sinulle on jo ehtinyt kertyä kokemusta erilaisten koirien kouluttamisesta. Sinulla on laskutusmahdollisuus esim. kevytyrittäjänä.

Kouluttajan tehtävä on osa-aikainen n. 1 ilta tai kerta/viikko. Lisäksi voidaan sopia muista koulutuksista osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen. Koulutusten viikonpäiviin voit vaikuttaa itse. Koulutukset ovat pääosin touko-, kesä-, elo- ja syyskuussa. Saat opastuksen maastoihin ja tukea kurssien sisältöjen suunnitteluun ja toteutukseen. Maastot ja koulutukset ovat Ylöjärvellä.

Jos kiinnostuit, niin kirjoita itsestäsi ja osaamisestasi ja liitä koirapuolen cv. Muista myös kertoa tieto tuntihinnastasi. Lähetä hakemus mari@vainutaito.fi viimeistään 12.3.23.

Lisätietoja sähköpostilla: mari@vainutaito.fi